Als je een introduktieduik, opfrisduik of cursus volgt moet je deze formulieren invullen. Neem de formulieren uitgeprint en ingevuld mee naar de duikschool. Kun je niet printen, wees dan op tijd en vul ze in op de duikschool.

 

Deze bijlage is een Engelse versie van de  medical statement. Deze is voorzien van een uitleg voor de keurende arts, met informatie over wat hij geacht wordt te controleren als dit nodig is. Dit is pas nodig als je één of meer van de vragen met 'ja' moet beantwoorden.

Errata lijst PADI boeken en andere PADI materialen.

heb je meer fouten gevonden? mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zetten ze op de lijst.

PADI Open Water Diver, papieren boek, Nederlandstalig
: 79180DU 
Laatst bij ons bekende versie:  rev.04-17 ver 3.00.01

70% van de aarde bestaat uit water. PADI zet zich middels Project Aware al jaren in om het water en het prachtige onderwaterleven te beschermen tegen vervuiling, overbevissing en ga zo maar door. Divection leert cursisten bewust te duiken. We vinden het dan ook erg belangrijk dat je weet hoe je je onder water moet voortbewegen zonder dat het milieu beschadigd raakt.

Klik hier voor de belangrijkste duiksignalen en hier voor de signalen waarmee je aan andere duikers kan vertellen welke vissen je hebt gezien.

Klik voor de stappen van de buddy check. Let op, het is heel erg belangrijk dat je zelf altijd goed blijft nadenken en verantwoordelijk duikt! Plan je duik en duik je plan.

Ear woes are the No. 1 reason divers pull the plug on a dive, and in extreme cases, the sport itself. But with a few tricks and advanced techniques, almost anyone can make equalizing easier.